Sejlerliv

Mit navn er Lise Rosenkilde,jeg er født og opvokset i en lille dejlig landsby Gammel Aaby, lidt udenfor Århus .

Pædagog, Institutions leder, Psykolog

Jeg startede som pædagog i en tidlig alder var leder af store instittuioner i flere år, og byggede på min uddannelse efter behov, og ønske, efterhånden som mine arbejdsopgaver ændrede sig.

Psykolog

Jeg tænker ofte på mine ca.45 arbejdsår, som en stor bunke klodser jeg byggede op stille og roligt, med masser af viden og erfaring, en lang spændende rejser,ud i alle hjørner af Pædagogikken, sammen med børn unge og voksne, og jeg  nåede mit mål, at blive Psykolog.

Foredragsholder.

Forfatter til bogen: Hvordan er det at være på hospitalet. En autentisk beretning om et 3 års barns oplevelser ved en hospitals indlæggelse.

Medforfatter til bogen: At leve med Brystkræft.

Forfatter til bogen: Et lang liv med mange omkostninger.( autentisk beretning, er på vej)

Min malestil

Samspillet mellem mennesker og menneskers kropssprog,har  altid facineret mig, og derfor er der næsten altid mere eller mindre synlige  personer med i mine billeder.

Sejlerliv

At der så sniger sig vand og hav med på billederne, skyldes nok, at jeg er sejler.

Tog i 2oo6 turen ned igennem Eupas vandveje til Frankrig og hjem igen i vores lM. 30 en tur der varede 3 måneder

Kreativitet

Via mit arbejdsliv og mit fritidsliv, har jeg haft et utroligt samarbejde og venskab med kreative kolegaer og anerkendte udøvende kunstnere, det  sammenholdt med diverse kunstophold, har været med til at præge min kunst.

Min fritid har hele mit liv lige fra barne årene, handlet om det kreative, og sådan vil min verden sikkert fortsætte, blot kan jeg nu som pensioneret frit bestemme over min hverdag.

Klovne maler jeg fordi de for mig udtrykker meget af de vi mennesker ikke siger, men blot føler og tænker, glæde, sorg, bekymring , vrede og usikkerhed.

Jeg arbejder mest med olie på lærred, men har altid eksperimenteret kreativt på mange måder.

Sammen med min mand Claus har jeg i en del  år boet og arbejdet på Ærø,  men vi er nu bosiddende i Faaborg