HOME FAABORG/DAN-BOLIG

ADVARSEL Læs mere om vores oplevelse, med at have hus til salg ved HOME i Faaborg.

Klage over Claus Jørgen Lopdrup, sendt til Jens Storm HOME Svendborg:

Vi har følt os rigtigt dårligt behandlet af Claus Jørgen Lopdrup Home Faaborg, i forbindelse med salg af vores hus, samt mangelfuld vejledning.

Vi kontaktede Claus Jørgen Lopdrup Home Faaborg, og den 9. september 2013 havde vi et møde her hos os, for at få en vurdering på vores hus, efter noget snak skrev Claus Jørgen Lopdrup et beløb på et stykke papir, som han skubbede over til os på bordet, på det havde han skrevet det beløb, som han vurderede huset til, som var kr. 1.300000, hvilket vi ikke ville sælge huset til, han sagde vi kunne kontakte ham igen om et halvt år, og se hvordan hussalget artede sig.

Vi  kontaktede så igen Claus Jørgen Lopdrup, som igen kom hjem til os til et møde her hos os den 8. maj 2014, hvor vi igen fik snakket om vores salg, han oplyste at det nu så lysere ud med hussalget, efter en tid skrev Claus Jørgen Lopdrup igen et beløb ned på et stykke papir, som han skubbede over til os, denne gang stod der kr. 1.495000, det var det han mente det nu kunne sælges for da det jo er et gedigent hus vi havde, som han udtrykte det, vi studsede da godt nok over at det kunne stige med kr. 200000 på et halvt år, men han er jo vores rådgiver, så det stolede vi på.

Derfor undre det os meget at opdage der er blevet skrevet i formidlingsaftalen at det var en pris vi krævede på huset, på os virker Claus Jørgen Lopdrup overlegen, arrogant og manipulerende, vi var til et kundemøde september 2015, for at gennemgå vores salg, mødet mundede ud i at han interesserede sig mere i et hus vi havde været interesseret i men slet ikke truffet endelig beslutning om det skulle være det, efterfølgende samme dag skulle vi til komsammen med nogle venner, vi blev ringet op 2 gange, hvor vi i festligt lag skulle stå og træffe beslutning, efter vi kom hjem igen sendte vi en mail at vi ikke var interesseret i at købe pågældende hus, hvorefter vi får en mail fra ham at det var en udfordring at sælge vores hus.

Mail slut.

 

Svar på ovenstående fra Jens Storm

Mange tak for jeres mail.

Jeg er glad for at i har taget jer tid til at sende mig dette brev, hvorved jeg kan blive opmærksom på det forløb i har oplevet med ejendommægler Claus Lopdrup i Faaborg.

Først og fremmest vil jeg dybt beklage forløbet, og vil naturligvis tage en snak med Claus om hans måde at håndtere sådanne sager på, således andre kunder forhåbentligt ikke får samme kedelige oplevelse som jer.

Jeg håber, at i hos en anden mægler vil lykkes med at få jeres hus solgt, og dermed komme videre fra Jens Birkholms Vej.

Slut på mail fra Jens Storm

 

 

I løbet af de 2 år vi har haft vores hus til salg hos HOME i Faaborg, har der været 2 fremvisninger.

I efteråret 2015 var vi inde hos Claus Jørgen Lopdrup til et kundemøde, under dette møde fik vi oplyst at der ligger et bud på vores hus på kr. 1.350000, hvilket vi ikke vil sælge til, han spurgte så ind til om vi havde noget andet i kikkerten, og det havde vi da, og lige pludseligt kom det til at fylde mere end at sælge vores hus.

 

Vi sender en mail efter vi er kommet hjem og har tænkt over det.

Teksten er:

Efter vores møde i torsdags, har vi brugt weekenden til at få vores hussalg snakket igennem, og vi er kommet frem til at vi ikke vil sælge vores hus, til kr. 1.400000, men vil forsat have det til salg til den pris du selv vurderede det til, kr. 1.495000, vi føler os presset ud i noget vi ikke vik være med til. Så vi afventer og ser hvordan boligmarkedet udvikler sig.

 

Til dette svarer Claus Jørgen Lopdrup:

Tak for jeres mail, jeg må indrømme, at jeg godt kan blive lidt i tvivl om, hvorvidt i egenligt vil sælge. Det kan derfor være en udfordrende for mig, at planlægge en strategi for salget. Det er ikke tilrådeligt, at have ejendommen til salg i uendeligt lang tid, da det skaber tvivl hos køberne, hvilket på sigt kan betyde et endnu dårligere salg, så er det bedre, at tage en pause fra boligmarkedet og så prøve igen senere. Med reference til jeres mail, hvori i antyder, at jeg har vurderet huset til 1.495000 fremsendes vedhæftet vores formidlingsaftale idet jeg venligst beder jer sætte ekstra fokus/læse afsnit 3

Mail slut.

 

Det er første gang han oplyser os om hvad der står i afsnit 3 , man bliver bondefanget hos home Faaborg.

Vi hørte derefter ikke fra Claus Jørgen Lopdrup i ½ år.

 

Ovenstående skriver vi for at advare andre med at sætte deres hus til salg ved Claus Jørgen Lopdrup Home Faaborg.

Lige nu kræver Home Faaborg kr. 12000 af os .

Vi bad om et møde med Claus Jørgen Lopdrup og Jens Storm, som blev afholdt den 25. oktober 2016 hos Home Faaborg, vi forelagde dem hele sagforløbet, men kom ikke frem til nogen aftale, da vi blev smidt ud af en meget højråbende Jens Storm, med ordene at vi skulle nok høre fra deres advokat.

Vi har oplevet,  Claus Jørgen Lopdrup,  som en person, der lyver så hans næse er lige så lang som pinoccios, han er flabet, han er arrogant, han har chikaneret os, og nedgjort os, og han husker meget dårligt .

Mvh.

Lise og Claus

ADVARSEL:

Vær opmæksom på at Claus Jørgen Lopdrup nu er ved: DAN-BOLIG i Faaborg